Ma kaptam egy yorkiet és pár kérdésem a tartásáról?
1.: Velem aludjon egy szobában vagy inkább a nappaliban legyen majd a kosara? (ma éjszakára behoztam azért)
2.: Sétáltatni vigyem majd redszeresen vagy elég lesz neki annyi, amennyit itt a házban mozog? (nagy a házunk, tehát fog tudni sokat mozogni bent)
3.: Lesznek olyan szokásai mint a horkolás és szellentés?
4.: Ha vinném mindenhová magammal (vásárolni, most nyáron lesznek rendezvények, búcsú stb.) helyekre, az megviselné?
5.: Így kölyökként igényli a meleget vagy elég neki a szobahőmérsélet? (23-24 fok)
És végül, de nemutolsó sorban tudnátok ajánlani valami internetes fórumot, ahol csak Yorkie kutyusokkal foglalkoznak?
1. teljesen mindegy,hogy hol alszik, azt fogja megszokni.
2. vidd sétáltatni rendszeresen.
3. elképzelhető, nem biztos. szellenteni minden élőlénynek muszáj, horkolnia nem.
5. mostanában meleg van, elég a szobahőm. de ha fázik, takard be,esetleg éjszakára szintén.
Köszi a gyors válaszokat!
Esetleg valami yorkies oldalt vagy fórumot nem tudsz, ahol mindent meglehetne tudni róluk?
Írd be a googléba hogy yorkie terrier és ott válogathatsz.
Én is szeretnék yorkit ajándékba!!!
De van olyan fórum, én is fent vagyok egyiken.:)
Hoxa.hu, keresés (fórumtémák): Yorki gazdik ide, beszéljünk róluk! <-- valahogy így.:)
Ott bármit kérdezhetsz, senki nem fog bunkózni!:)
Amúgy fiú vagy lány a kiskutyus? Mennyi idős? Hány kg.?:)
Magassága?:)
Én imádom a yorkikat, az enyémet is!:)
Jó kutyizást!:D
az enyém szellent is meg horkol is..horkolás annyira nem zavaró..de a szellentés :Dhátnah néha meg tudok lepődni rajta:D de vicces :)
én elöször kinn az előszobába tettem ki az ágyikóját..azóta is kinn van de velem alszik az ágyban:)
Köszi a segítséget!
Lány, 9 hetes, a súlyát és a magasságát nem tudom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!