Mit gondoltok egy kiskutya kennelben tartásáról?
Hát,én nem értek vele egyet. Nekem 3 kutyám van,van amelyik felnőttként kerül ide,van amelyik kölyöknek. Én nem azért veszek,vagy fogadok be kutyust,hogy elzárjam,akár csak pár órára is a közelemből. Nálunk nincs atombiztos kerítés,ha akarna,el tudna menni bármelyik kutyám. A kicsi kint van 8 hetes kora óta, a nagyok is,és eszükbe sem jut elmenni. A kölyöknek a gazdi jelenti a biztonságot, nem akar elveszni tőle. Én az első 3 nap beengedtem aludni a lakásba, sőt,mellette aludtam,és azóta is bejárhat,de ha nem jöhetne be,akkor se lenne bezárva. Mi oka van,hogy nem lehet a kertben?
Nem akartalak megbántani,n kínzásnak tartom,de ez az én véleményem.
a legjobb megoldást választottad nem csak biztonságban tudhatod a kicsit de ha megfelelően használod a kennelt a szeparációs szorongást is megelőzheted ami elég gyakori probléma kutyáknál
a sajnálkozást felejtsd el mert egyedül ez lehet káros a kutyára nézve amikor nyugodt berakod elmész, nem magyarázol neki, nem sajnálkozol amikor találkoztok pedig várd meg mindig, hogy tökéletesen nyugodt legyen, csak ezután foglalkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!