Mivel győznétek meg valakit, hogy nem érdemes Yorkiet 25-30 ezer forintért venni, tk nélkül?
Előző, remélem csak a szarkazmus beszélt belöled, szép keverékeket sikerült kiválogatnod :D
Kérdező, szerintem ajánld neki hogy alaposan olvassa el az olcsokutya.uw.hu weboldalt ... vagy olvasd el te és meséld el neki.
Az a baj hogy soha nem lehet meggyözni öket (vagy legalábbis nagyon ritkán), magyar ember márcsak ilyen .. az occcsó csak jó lehet és kész.
Második valószínűleg elrettentő példának rakta be a linkeket.
Én már két ismerősömet próbáltam meggyőzni, az egyik nem vett végül, igaz más miatt.
A másik vett 15 ezerért. A kutya másfél éves, és folyamatosan remeg. Éjszakánként is rátörnek ilyen rohamok.
Utólag már nem akartam mondani, hogy ugye én szóltam előre...
11.22-esnek:bocsika,de te nagyon sötét vagy.
Mi köze a papíroknak ahhoz,lett-e baja a kutyának?
Kérdésre válasz:aki a kutya árát nézi vásárlásnál elsősorban,annak csak a pénz a fontos,olcsón divatkutyát.Szerintem csak úgy lehet meggyőzni,ha elmagyarázod neki:az olcsón vett kutyára valószínűleg ingét-gatyáját rákölti.
Én is így jártam:"minek nekem a tk,úgysem tenyésztek!"felkiáltással vettem egy olcsó kutyát.Mai napig(2,5 éves)félmilliómban van a szaporítótól hozott betegégei miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!