Rotweiler kan kutyát vennék max 18. 000-20. 000 forintért. Hol találok ilyen kutyát Komárom megyében?
Ennél jobbat nem találsz és még segítesz is. Ja és nem egy ideggyenge őrült elvadított kutya, hanem igazi családtag.
Szaportótól kapsz ennyiért bizonytalan idegrendszerű és egészségű kutyát,hidd el,nem éri meg!
Inkább ajánlanám a fajtamentőket.
A kutyában egyébként nem a megvétel a drága,hanem a minőségi kaja,oltás,chip,ivartalanítás,egyéb orvosi költségek,kutyaiskola stb.
Kutyát nem úgy választunk,hogy a földrajzilag legközelebbi eladót keressük!
szerintem meg menj el egy menhelyre, és keress ott. Neked se kerül annyi pénzbe, és a kitaszított, elhagyott kutyák is új otthonra találhatnak. JObbá teheted az életét egy szomorú kutyának. Szerintem egyértelmű h. mit csinálj...
Ja, és ne gondold, h. a menhelyen nincsenek szép kutyák. Meg fogsz lepődni.
Na ez az a fajta amit nem veszünk olcsón, szaporítótól.
Én még csak menhelyről se hoznék nagy kutyás tapasztalat és erős kéz nélkül.
Tenyésztőtől szabad csak, ami 100.000ft körül van, de egy ilyen jellemű kutyánál a legfontosabb a jó idegrendszer különben tragédia lehet a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!