Rotweiler vagy kuvasz?
sziasztok
volt már pár kérdésem szeretnék egy kutyust HÁZŐRZŐNEK
lényeg hogy a családot szeresse a betörőket kevésbé
mit tudtok ajánlani?
jó lenne magyar kutya ezért gondoltam a kuvaszra mert az elég nagytestű, harcias, magyar, szép, családszerető
a roti is ugyan ezekkel rendelkezik kivéve azt hogy ő nem magyar:)
ezeken kívül van olyan kutyafajta ami megfelelne nekem ?
németjuhászt nem szeretnék mert azok nem tetszenek:)
dobermanntól én is beszarnék be se mernék menni a kertbe:D
nem kell komondor bár nagyon szép és különleges kutya ott van egy puli is az is jó házőrző (tapasztalat:))
a kuvasz is megvan a családdal mamáméknáál volt ey és azon lovagoltunk is meg nyalogatott minket nagyobb volt mint mi
a roti az inkább az egygazdis kutya
A Kuvasznak nagyobb a bundája, jobban bírja a telet, mint a Roti/Dobi rövidszőrűek.
A Kaukázusi juhász jutott még eszembe, jó házőrző fajta, és ő is onnan származik, ahonnan a Magyarok, szóval a kapcsolat is megvan. :)
:)
Ja... amíg nem kerülsz hozzá 1 méternél közelebb.
Nekünk volt már mindkettő, plusz dobermann is. Dobit ne vegyél, mert egy vadállat, engem is megharapott, amikor kicsi voltam.
Roti jó kutya lehet, de egygazdás, és könnyen felhúzza magát.
Jelenleg kuvaszunk van és ajánlani tudom. Sokan ott rontják el a kuvaszt, hogy keveset foglalkoznak vele és megkötik, te ezt ne tedd. Ha van elég mozgástere, nagyon jó kutya válik belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!