Labrador tartásáról, neveléséről könyv, weboldal?
Sziasztok!
Nemsokára egy Labrador Retriever boldog gazdája leszünk, és szeretnénk mindent megtudni arról, hogy miként kell ezt a fajtát tanítani, nevelni, gondozni. Persze alapinformációkat össze lehet szedni a netről, de jobb lenne valami szakirodalom, kifejezetten erről a rendkívül okos fajtáról.
Nézelődtem a Bookline-on, a Libri és az Alexandra oldalain, de csak egy, Retrieverek című könyvet találtam, ami jelenleg nincs készleten sehol.
Van valakinek ötlete, hol érdemes még körülnézni? Kisállatboltokban esetleg szerencsével járhatok?
Előre is köszi a válaszokat.
Nekem is van kettő :) Nyugi, teljesen úgy működik mint egy kutya. Picit könnyebben nevelhető és jobban szereti a vizet. Javaslom Jan Fennel könyveit és azt hogy légy vele mindig következetes. Egy 40 kilós szinte élete végéig szeleburdi ebet nagyon könnyű elrontani :)
... és készülj fel arra, hogy annyi energia kell hozzá, hogy már most kezdheted betörni a túrabakancsot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!