Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Happy dog juniorral etetem a kutyám, mert ez az eladó szerint is jó középkategóriás táp, és ennél drágábbat sajnos most nem engedhetek meg magamnak.

A kérdésem, hogy mivel mérve veszem, ezért nem tudom, hogy mik vannak benne, és se képet se leírást nem taállok a neten, amin fent lenne. Tudnátok egy linket küldeni, ahol ezt megnézhetném?

A másik kérdésem pedig az, hogy a H.D. junior és a maxi junior között mi a különbség?

Mert én azt is hallottam, hogy a maxijunior az sokkal jobb minőségű a sima juniornál, de azt is hallottam, hogy a maxi junior a nagytestű kölyköknek van.

ezek közül melyik az igaz?

Bocsi, hogy it teszme fel a kérdést, de nem igazán találtam róla semmit.

Előre is köszönöm.

2012. nov. 16. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem megy valahogy a keresés nagyon sok ide beírónak.

A találtak közül én ezt hoztam neked:

[link]

2012. nov. 16. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
A vakkanto.hu-n fent van az összetétele, de én váltanék a helyedben. Középkategóriásnak középkategóriás, de az ár/érték aránya borzasztó. Ennél olcsóbban is kapsz jobbat, vagy ebben az árban sokkal jobbat.
2012. nov. 16. 21:35
 3/3 A kérdező kommentje:

és ebben az árban pl melyik a sokkal jobb?

Nekem csak ezt mondta az eladónő, mert ennek mérősben 650Ft a kilója, a többinek meg már vagy 900 és 1000+

Már a maxi junior is 950:S:(

Esetleg ha nem vagyok túl paraszt megkérhetlek arra, hogy akkor ilyesmi árban ajánlj egy jobbat?

2012. nov. 16. 22:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!