Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szuka kutyák is ugyanúgy...

A szuka kutyák is ugyanúgy vernyognak tüzeléskor mint a macskák? És milyen gyakran tüzelnek? Most kaptam egy 6 hetes kiskutyát, szukát.

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 16:41
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Ja és azt is mondta hogy elhízás, és vizelettartási problémák léphetnek fel, szóval csak ha indokolt akkor ivartalanít.
2009. aug. 14. 18:18
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Oké, te dolgod. Felhívtál 2 lódoktort, az állatorvosi kamara nem érdekel.

Mondjuk igaza van az orvosnak, ha a saját érdekeit nézem, kezelni a betegségeket jó bevétel, a végén úgyis ivartalanítás lesz belőle, csak már gennyes méhgyulladás után, amikor kétszer annyit lehet elkérni a műtétért, mert sokkal nehezebb.

Te döntesz, csak azt sajnálom, hogy nem a saját életedről, hanem egy kutyáról aki nem tehet semmiről.

2009. aug. 14. 18:25
 33/41 A kérdező kommentje:
Bocs, de a doki honnan tudná hogy én hozzá viszem a kutyát? Mondtam nekik hogy csak érdeklődöm. Nem mondtam hogy oda is fogok járni. Akkor hol nézi a saját érdekeit? Mellesleg állatorvos az állatok szeretete miatt lesz valaki, ő sem akarna rosszat a kutyáknak.
2009. aug. 14. 18:27
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az állatorvosi kamara nyilatkozata hülyeség? Vagy ők nem szeretik az állatokat?

Hívj fel rendes orvost, hívd az állatkórházat. Nem tudom hol élsz és nem tudom kivel beszéltél, de kidobhatja a diplomáját.

2009. aug. 14. 18:37
 35/41 A kérdező kommentje:
Szombathely mellett lakom.
2009. aug. 14. 18:47
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Neee már!!

Most képesek vagytok itt nyomni neki a rizsát??

Látjátok hogy nem érdekli , én az ilyen embernek nem is adnék választ , még a kérdésére sem !

Most kapásból "felhívott" 2 állatorvost is ,és mind a kettő pont azt mondta hogy nem kell ivartalanítani ...hahahaha!!

Nagyon vicces, háttt őőő én is pont ezt mondtam volna , ha éppen sajnálnám a pénzt egy ivartalanításra!

Hát nem érdes ahogy kiáll az ivartalanítás ellen ? De nagyonnn !

Ha nem tenyésztésre szánt egyed: ami ugye jelen esetben nem !

Ha úgyis panelbe laksz : amit össze vissza fog vérezni , nem lehet rajt a bugyika 24 órát állandóan , mivel ha még kinti kutya lenne !

És mivel szereted a kutyád , és még véletlenül sem szeretnéd ha olyan szervi betegsége lenne , akkor súgd meg nekem miért nem akarod, hogy neked meg a kutyádnak is könnyebb legyen ?

2009. aug. 14. 18:52
 37/41 anonim ***** válasza:

Akkor beszélj a szombathelyi állatkórházzal

[link]

2009. aug. 14. 18:58
 38/41 anonim ***** válasza:
2009. aug. 14. 19:01
 39/41 A kérdező kommentje:
Mondom hogy ezt mondták, hidd már el!
2009. aug. 14. 20:37
 40/41 anonim ***** válasza:

Miért kell így nekiesni? Én is abszolut ivartalanítás mellett állok, de azért nem kéne minden kezdő kutyatartót erőszakosan győzködni, meg lehurrogni. Ő most örüljön a kiskutyának, aztán majd később ráér ezen gondolkozni. A betegségekkel kapcsolatban is túlzásnak tartom, amiket írtatok, bár azzal sem értek egyet, amit az állatorvos mondott, hogy olyan ritka, mint az agydaganat. Én asszisztens vagyok, és tapasztalom, hogy az emlődaganat tényleg gyakori. De azért nem 95%, nem kell mindenkit ezzel ijesztgetni. Az ivartalanítás szerintem elsősorban azért fontos, hogy ne szülessen túl sok kiskutya.

Kérdező: jó kutyázást kívánok Neked!

2009. aug. 14. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!