A szuka kutyák is ugyanúgy vernyognak tüzeléskor mint a macskák? És milyen gyakran tüzelnek? Most kaptam egy 6 hetes kiskutyát, szukát.
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 16:41
11/41 anonim válasza:
Te tudod. Biztos nem kerül sokba, főleg, hogy nem egy nagy kutya. Csak azt mondd meg, tényleg nem számít az egészsége??
12/41 anonim válasza:
"Második" vagyok. Pár csepp vér jön ki nekik. Mondjuk lakásban ha leül pár percre a szőnyegre, azért meglátszik.
Nálunk szerencsére nem volt ilyen gond, mert kertben voltak a kutyák és olyankor nem engedtük be őket.
Én is hallottam már olyat, hogy bugyit húztak a kutyusra, hogy ne piszkoljon össze mindent.
13/41 anonim válasza:
Ja, még annyit, hogy az én kutyáimnak soha nem volt semmilyen betegsége amiatt, hogy nem lettek ivartalanítva.
Hogy mikor kezdenek el tüzelni, arra pontosan már nem emlékszem, de kb. egy éves koruk körül.
14/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Te meggyőztél, nem fogom ivartalaníttatni, minden maradjon ott ahova Isten teremtette. Az én anyukám sem vetette ki a méhem, vagy vetette le a mellem nehogy rákos legyek.
2009. aug. 14. 17:06
15/41 anonim válasza:
Irtam, hogy a te döntésed, de akkor vállald azt is, ha már többszázezer az orvosi számla. Mert sajnos ilyenkor szokott jönni a menhely, az altatás, vagy a szoba sarkában csendben kimúló kutya.
16/41 A kérdező kommentje:
Vállalom...
2009. aug. 14. 17:21
17/41 anonim válasza:
Tök jó hogy a kutyát magadhoz hasonlítod. Gondolom akkor te is d*gsz minden évben az első szembejövő fiúval, mert az ösztöneid ezt diktálják... Mert a kutya ezt csinálja. A kutya ellentétben az emberrel, nem döntheti el, hogy mi8kor szexel és lesz gyereke. ahányszor tüzel és ahányszor van, annyiszor lesz kölyke... Egyébként nem tudom miért beszélsz természetről, amikor a kutya rég nem a természetben lakik hanem mint modntad, a panelben, párnák között. A természet azért alkotta így, mert régen nem párnák között lakott, hanem kint hóban, fagyban, és az volt az egyetlen célja, hogy szaporodjon, hogy fentartsa a fajtát! Nem tudom a te kutyádat is a kipusztulás fenyegeti-e, hogy mindenképpen meg kell lennie a tüzelésének... Azt hiszed kellemes dolog neki minden évben depressziósnak lenni, mert tüzel de a kanhoz nem mehet? Hogy fogod sétálni vinni? Mert gondolom néha ki kell jönnia panelból? Nem látszol valami tapasztaltnak, mégsem érdekel azoknak a véleménye akik már kicsivel többet tudnak...
18/41 A kérdező kommentje:
A kutya nem fog dugni nyugi, nem tudom miért jössz ezzel, már mondta hogy nem lesznek kölykei! Főleg mivel keverék. Ha fajtiszta lenne akkor viszont lehet hogy lennének.
2009. aug. 14. 17:28
19/41 A kérdező kommentje:
Mellesleg a környékünkön alig van kutya, nem szoktam látni őket, úgyhogy nem lesz probléma a séta.
2009. aug. 14. 17:29
20/41 anonim válasza:
Az szép dolog hogy vállalod a nagy számlát, de vajon a kutya is annak örül hogy állandóan álvemhes lesz vagy még rosszabb? Biztos nem fogja azt gondolni, hogy nem baj szenvedek, mert a számlát úgyis kifizeti a gazdi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!