Hisztek a kutyaszerelemben?
Szia,
Én most, mint egy keverék kutyatartó írok a kérdésedre választ, tehát nem kell attól félni, hogy esetleg nálam rontod a bizniszt.
szóval mint ahogy az egyik fórumozó is rögötn levágta hogy milyen fajta kutyád van. Sajnos ismerem ezt a fajtát és nem lenne vele semmi gondom, hogy ha gazdik úgy bánnának vele, mint egy kutyával és nem úgy mint egy porcelán babával akit le kell vinni sétálni de az a szerencsétlen kutya végig egy pórázon van. Ez az esetek 70%-ra jellemző. Persze vannak kivételek, de annak eszébe sem jutna egy ilyen ötlet amit Ti csináltattok.
Szóval szánalmas mikor átmegyek az ismerősoóöhöz akinek yorkija van hasonló szöveggel hogy jajj szerelmes,,,, de a kuty olyan frusztrált, hogy még sosem volt lemozgatva, hogy azt lerni nem tudom. Lehet hogy mindent megkap de ezt tényleg álltkinzásnak tartom hogy pórázon sétálunk 500m-t. Lehet hogy te nem így csinálod, de ezek után már ezt is kinézem. Nemtom hogy tudod-e hogy terrier vér folyik benne aminek hatalmas mozgásigénye van.
Én mondjuk ha már ennyire szerelmesek a kutyák nem kérnék pénzt a kölykökért legalább ennyi gerinc lenne bennem, mert akkor nem húzok hasznot a szerelmükből, de bizots vagyok benne hogy ti megteszitek.
Akkor most nem vágom, azért lett pároztatva mert szerelmes vagy azért hogy húú ha már együtt voltak legyen pénz is??????????
1. Azért lettek pároztatva mert szerelmesek! Írtam, hadd teljesüljön be a szerelmük.
2. Gondolod este a parkban pórázon játszik a kutyám a többi kutyával? Gondolkozz már.
A diszpláziás majomnak üzenem, a yorkie patellás lehet, nem diszpláziás.
Te IDIÓTA SUTTYÓ ÁLLAT!!!!!
Nem érted meg hogy nincs állatszerelem???????
Azt hiszed azért mondják,hogy nincs,hogy csak téged cseszegessenek?
Meg mi az hogy élvezettel tette a kan kutyád?
Ennyit nem tudsz,hogy csak az embernek adatott meg az a nagyszerűd dolog,hogy a szexet élvezze?
A kutyáknak a párzás fájdalmas mintsem élvezetes. És nem azért dugnak mert jaj de jó,hanem szimplán a hormonok miatt.
Igazi barom sintér vagy Te. Sok sikert egy újabb szétcseszett yorki alomhoz. Pont ezért utálják enyire sokan a yorkikat meg a gazdájukat,mert mind ekkora f@szkabát.
Annyit nem értetek a kutyákhoz,hogy mit adjatok neki enni.
Tudja az a másik szerecsétlen,hogy mivel jár egy ellés?
Nem értem miért nem lehet felfogni,hogy a kutya az mindig is egy kutya,nem pedig ember,barbi baba,hajas baba vagy a franc tudja mi.
Istenem...nem is húzom fel magam,mocskos szaporítók vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!