Hisztek a borostyán láncban? Eddig nem hittem, de most már nem tudom.
Kislányom 9 hetes korától átaludta az éjszakát. Úgy, hogy este 9-től reggel 6-fél 7-ig, és nem ébredt enni sem.
Aztán kb. 4 hónaposan újra elkezdett ébredni, akár 2-3 alkalommal is, és sokszor éhes is volt. Nyűglődött, nehezen aludt vissza.
Ez ment 5 hétig, aztán úgy gondoltam, kipróbálom a borostyán láncot. Első éjjel még felsírt álmában, másnaptól már csak enni ébredt, és aludt tovább. Eltelt 1 hét, és átaludta az éjszakákat 8-tól reggel 6-fél 7-ig.
Ez a lánc miatt lehet? Vagy más oka van?
Tápszeres, szóval a kevés tej kizárva. Először én is fejlődési ugrásra gondoltam, de az nem tart 5 hétig.
Meg valószínűleg menet közben a fogai is bántották, mert sok tünete volt. Persze ki nem jött a foga, de szenvedett vele.
És most sokkal nyugodtabb.
Amúgy többféle méretben van, az én lányomé 31 centi, nem lóg ki sosem a body vagy póló alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!