Mi a véleményetek a fogzáskönnyítő borostyán nyakláncról babáknak?
Ki kell próbálni és kiderül.
Nekünk volt, hatott.
Ami fontos, hogy megfelelő méretet kell venni! Ne legyen hosszú!
Olvasd el!Végülis estére nem adhatod rá!Mindig mellette kell hogy legyél ha rajta van!És ha már a gyermek egyedül megy és elszalad az is veszélyes de azért vegyék meg több ezer forintért!
Ha azt szeretnéd, h idő előtt meghaljon a babád, nyudogtan tedd csak rá!
Olyan hülyék a szülők némelyike, h fáj! NEM ADUNK NYAKLÁNCOT KICSIRE, MERT MEGFULLAD! Ez sok embernek miért nem alap?
Persze nem törvényszerű, h felakasztja magát, de könnyen előfordulhat, akkor meg már sírhattok, h jaj, így meg úgy. Megéri életveszélybe sodorni a gyereked egy hülye placebó miatt?
MEGFELELEŐ MÉRET!!!!!!!!!!!!!!!
Mondjátok már meg nekem,hogyan tud akárhová is beakadni egy jól kiválaszott,megfelelő méretű nyaklánc???
Én is olvastam már,hogy felakad vele a baba a szekrényfogantyújára. Meddig ért neki a nyaklánc???
Nekünk van,mindig a ruha alatt,10 hónapos múlt 4 hós kor aóta rajta van, soha eszébe se jutott birizgálni,megszokta,hogy ott van. És nekünk használ!!!
És már látom lepontozásnak vagyok kitéve, de ez egy képtelen ötlet,hogy megölöd vele
Eleve nem tud megfulladni ha beakad, mert mágneszár van rajta, ami kikapcsolódik, és így leesik a babáról.
Egyébként meg a ruha alatt észre sem veszi hogy rajta van. És nekünk is használ, ha lepontoztok, ha nem.
Mióta hordja a kislányom, nem küzdünk az alvással és az evéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!