Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálnak egyesek...

1lány.... kérdése:

Miért csinálnak egyesek bohócot a kutyájukból?

Figyelt kérdés
Sapka, cipő, ékszer, hajcsat, parfüm, pizsama, fürdőköpeny, és még sorolhatnám. Szerintetek ez jó? Mert szerintem többet árt az állatnak, mint használ. Én úgy gondolom, hogy, ha a kutya bent van a lakásban akkor max télen a nagy hóban, szélben kell rá valami, hogy nem fagyjon meg a bundája a séta alatt. Régen egyáltalán nem voltak felöltöztetve, pedig sokkal durvább telek voltak, mégsem fagytak meg.Meg aztán láttam olyat is, hogy nyáron kis rövidujjú póló volt a kutyán. Könyörgöm... Van itt olyan, aki ezt csinálja? Ha igen, akkor írja meg hogy miért, csak kiváncsi vagyok, hogy mit akar ezzel kifejezni, vagy mi oka van ennek, hogy így eldurvult az állattartás manapság. Ez a trendi? Hogy kínozzuk a kutyánkat? Csak kiváncsiságból kérdem.

2012. nov. 13. 00:08
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Az én kis porontyomnak is nagytestű kutyák a haverjai :) A kedvenc az Ádámka a bullmasztiff :D
2012. nov. 13. 01:52
 22/38 anonim ***** válasza:

( 3-as:) )

De jó, hogy szóba került a kosár... Megvan, mit kap karácsonyra a kicsi, hálisten nem rágcsálós:) Veszek valami puha anyagot méteráruboltban, bevonom vele a kosárka belsejét, bele az egyik régebbi takaróját szagnak, és van olyan puha, mint a bolti, gyári bélésűek:) Na, most nagyon megörültem:)

2012. nov. 13. 02:01
 23/38 anonim ***** válasza:
60%
másr sokadszorra olvasom ugyanezt a kérdést tőled kedves 1lány. Miért túráztatod magad folyamatosan ezen? Olyan elmehábr dolognak tűnik...
2012. nov. 13. 02:32
 24/38 anonim ***** válasza:

a cipő hasznos lehet, ha sózzák az utakat.

amúgy meg gondolom szórakozásból csinűlják, nem érdekli őket, hogy az állat mennyire örül valaminek, vagy sem.

talán ez is ideillik:

[link]

2012. nov. 13. 02:33
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Hja te úgy gondolod, hogy csak a nagy szélben, hóban kell ruha. Én meg elmondom, a rövidszőrű kutyusommal engedelmeseztünk, és eddig azt mondtam 'fekszik', akkor úgy maradt, míg ki nerm oldottam. Most folyton felállt, nem tudtam rájönni, mi van, aztán láttam, hogy vacog szegénykém, ahogy a pocija a hideg betonhoz ér. Úgyhogy én most állatkínzó leszek, és fel fogom rá adni a kabátkát 5 agy 10 fokban is, hogy tudjunk dolgozni. És nálam az állatkínzás még mindig nem itt kezdődik, hanem mikor ütik-verik az állatot, vagy csak szimplán egy láncon van egész életében.
2012. nov. 13. 07:46
 26/38 anonim ***** válasza:

Sokáig engem is idegesített ez a dolog, ma már nem érdekel. Két dolgot találok hasznosnak, bár sosem használnám. A kutyacipőt, és a vízlepergetős polár kabátot.

Egyébként meg mindegy, hogy kicsi a kutya vagy nagy, ha rövidszőrű ugyanúgy fázik mindkettő. A telepen lakó 2 kilós yorki is, és az én 50 kilós szintén rövidszőrű kutyám is, mégsem rakok rá kabátot, meg pólót. De nem is értem az egészet, mert próbálunk mindent úgy alakítani, ahogyan a kutya természeténél fogva él, falkát csinálunk, rendet állítunk fel, még néha úgy is teszünk, mint aki a táljából eszik, de közben színes kabátokat, meg hajgumikat aggatnak rá?

2012. nov. 13. 10:05
 27/38 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen ruháink vannak...ezeket is cikinek találjátok?

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 13. 10:48
 28/38 anonim ***** válasza:
37%
10:05! A te általad választott kutyafajta ezen az éghajlaton alakult ki? Ilyen időjárásnak megfelelően tenyésztették ki? Mert ha nem, maximum időkorára egy kis ízületi betegségnek nézhettek elébe, de gondolom inkább az, minthogy "égesd" magad egy kabáttal a kutyán.. mert az is olyan nyugati, nagyon gáz. :)
2012. nov. 13. 10:50
 29/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt ma már egyszer megkérdezte valaki, szinte ugyan ezzel a kérdéssel, neked miért kellett újra kiírnod?

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3644967-miert..

Amúgy meg tőled már párszor láttam ilyen fajta kérdést kiírva....nem kaptál elég választ?

2012. nov. 13. 10:51
 30/38 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, ő tegnap kérdezte...
2012. nov. 13. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!