SŰRGŐS! A kutyám szédült, esedezett, be volt húzva a farka, riadtan nézett mitől van ez? (bővebben lent! )
SŰRGŐS!!!!
Arra lettem figyelmes hogy kint a teraszon csörömpölést hallok kimentem és a kutyám beesett a bokorba hívtam nagyon zavarodott volt be volt húzva a füle bevittük a lakásba és tejet attam neki azután már tudott járni most jelenleg fekszik sajnos nem tudjuk elvinni orvoshoz valaki tudja h ez mitől lehet? :'(
Gyógyulást !
Taxi vagy szomszéd esetleg?
Hmmm, megint le fogtok pontozni:
Nálunk 3 állatorvos van, abból az egyik egyáltalán nem foglalkozik kutyával, a másik idős, már nyugdíjas, éjjel nem jön ki, a 3. egy alkoholista, ő a "kutyafelelős", de van, hogy fél napig nem tudom elérni telefonon, otthon meg szinte soha, vagy ha igen, totálkáros.
A múltkor reggel hívtam ki, este 8-ra ért ide, alig állt a lábán, és a szalaghúzódást vállficamnak diagnosztizálta.
Legközelebbi nagyváros 50 km, tömegközlekedés nincs este, kocsim szintén, és a szomszédaim öregek, vagy nem kérhetek ilyen szívességet kutya miatt, legfeljebb ha gyerek vagy ember van legalább életveszélyben, különben sz@rnak a másik fejére./meg merem kockáztatni, talán emberélet esetén is./ Ilyenkor TI "azonnal orvos-t" kiabálók mit tennétek?
Nem mindenkinek adatik meg, hogy Bp-n, vagy nagyvárosban lakjon, vidéken van olyan, hogy 3 falura van 1 állatorvos, éjjel ki sem jön, max. tehénhez, hízóhoz, de nem kutyához!
Nem mindíg a kutya gazdája tehet róla, hogy a kutya nem kerül időben állatorvos kezei közé, sajnos.:(
A kutyám másnapra sőt már aznap jól lett!
Nekiszaladt a trombitavirágnak és attól szédűlt meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!