SŰRGŐS! A kutyám szédült, esedezett, be volt húzva a farka, riadtan nézett mitől van ez? (bővebben lent! )
SŰRGŐS!!!!
Arra lettem figyelmes hogy kint a teraszon csörömpölést hallok kimentem és a kutyám beesett a bokorba hívtam nagyon zavarodott volt be volt húzva a füle bevittük a lakásba és tejet attam neki azután már tudott járni most jelenleg fekszik sajnos nem tudjuk elvinni orvoshoz valaki tudja h ez mitől lehet? :'(
Te miért nem tudod elvinni?
Egyébként kb. 2 éve az én kutyám is produkált egy ugyanilyet. Szédült, bepisilt, percekig alig bírt állni.
Elvittem dokihoz, aki évek óta kezel epilepsziás kutyákat. Azt mondta, hogy ez lehet epilepsziás tünet, de ez még nem feltétlenül jelent epilepsziát. Ilyen tünetet sok minden kiválthat. Én arra gyanakszom, hogy akkor egy baromi forró nyári este volt, és attól lehetett...
Ma este mindenképp legyen bent, figyelj rá. Ha nem javulna az állapota, akkor...tényleg állatorvoshoz kellene akkor vinni, mert amíg azt sem tudod mitől lehet, addig Te sem tudsz mit csinálni.
Ha a kutyám életéről lenne szó, nincs ami megakadályozhatna abban, hogy orvoshoz vigyem. Meg lehet oldani a szállítást, ha nagyon akarnád, csak pénz kérdése.
Ha nem teszel semmit, lehet, hogy reggelig se húzza ki szegény, ezek a tünetek nem tűnnek apróságnak, amivel várni lehetne akár egy napot is.
Vannak állatszállítók, nézz körül a neten: állatmentés, állatszállítás.
06-70-537-2450
06-30-387-5409
Nekem ez a két számom van, még nem volt szükség rájuk, de elmentettem, ha olyankor kéne állatorvoshoz menni, amikor nincs kocsi.
Mondjuk az tény, állatklinikán is figyelmeztettek, hogy éjszakai ügyeletben sok mindent nem tesznek a kutyával, csak közvetlen életveszélyben műtenek (baleset, stb-)...De esetleg van olyan orvos, aki ilyenkor is normálisan megvizsgálja.
Egy kutyusom így halt meg nemrég, agyvérzésben. Pontosabban csak kiskorában volt az enyém, más gazdákhoz került tőlem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!