SOS! Mit csinál a kutyám?
Most nem evett meg semmit és megint csak áll egyhelybe nem csinál semmit csak néz előre?
És hogyan állapítod meg ha fél?
Remeg vagy nyüszít?
Hát nem szívesen írom le de most nicns más ötletem.Nem halt meg valaki mostanában arrafele?Lehet hogy valamilyen szellem van ott...De lehet más láthatatlan entitás is.
A másik ötletem az a kutya hormonjaihoz füződik,talán valamiért megbomlott a bioritmusa és nem termelődik annyi hormon az alváshoz amennyi kéne.
Nyugodtan le lehet pontozni.
Mikor a nagymamám meghalt, akkor a macska néha teljesen megkergült... Az állatok ,,látják,, őket. A westymmel mikor régebben a temető felé sétáltunk (volna) egyszerűen lemerevedett a kutya és nem volt hajlandó tovább menni. Ilyenkor felvettem, miután elhagytuk a temetőt letettem és semmi baja nem volt. Többször próbáltam, nem csak egyszer, de mindig ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!