Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tudok tenni, ha a kutyám...

Mit tudok tenni, ha a kutyám veszélyes a babámra?

Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 11:51
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Na. Nekem csivavám van, meg egy süket argentin dogom. Plusz három gyerek mellé, a legkisebb nincs még 2 éves, a legnagyobb 7. Ilyen viselkedés meg nem fordult még a fejükben.... Jól is néznénk ki. A legnagyobb probléma, amit a kutya okozhat a gyereknek, hogy örömében addig csapkod a farkával, míg véletlenül megüti. Bármikor ott merem hagyni a gyerekeimet a kutyákkal. Ismerem őket, én neveltem, én tanítottam, akárcsak a gyerekeket. Az életemet merném feltenni mindannyiuk jó magaviseletére. Ily módon nem értem az ilyen kérdéseket. A kutya az ember társa. Az ember a kutya társa. Az ember ad neki helyet, élelmet, vizet, biztonságot. A kutya ezt meghálálja azzal, hogy MINDENBEN követi. Az én kölyköm az ő kölyke. Ha a kölyöknek bántódása lesz, a kutyának is bántódása lesz. Ezt egy normálisan nevelt kutya tudja. Nem is kell tanítani. Igen, kell külön hely, ahová el lehet zárni a kutyát, gyereket. Nekem is vannak napok, amikor jobb egyedül. A kutyának is. A gyereknek is. Érezni kell. Együtt kell élni. Nevelni kell. Kutyát is, gyereket is... embert is.
2012. nov. 10. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!