Mit tudok tenni, ha a kutyám veszélyes a babámra?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 11:51
11/31 anonim válasza:
hát én lehet h ivartalanítanám is a kutyust, állítólag visszavesz a harci kedvből alapból is. Persze megoldást nem fog hozni, csak talán könnyebben lenyomod oda ahol a helye van.
12/31 anonim válasza:
# 11 rossz megközelítés! Neked kell fölé emelkedned!
13/31 anonim válasza:
oké rossz szóhasználat, bocsánat.
14/31 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a kistestű kutyák nem szeretik annyira a gyerekeket
15/31 anonim válasza:
Ha nem változik meg a kutyád viselkedése, akkor sajnos meg kell válj tőle, mert a végén megsebesíti a babádat.
EGY KUTYA NEM JÁTÉK, KOMOLY SÉRÜLÉSEKET TUD OKOZNI!!!!!!
Lehet, hogy ez most nem tetszik, és szerintem megint lepontoznak, de nem érdekel: de egy kisbaba fontosabb, mint egy kutya.
16/31 anonim válasza:
Nincs tisztázva a falkavezér-követő státusz sem a te irányodból, sem pedig a babáéból. Olvass utána ezeknek a dolgoknak, mert nem tudok, meg más sem itt x100 oldalt leírni. Javaslom Cesar Millan könyveit, nagyon jól felvázolja a falkavezérséget, de ezen kívül számos más könyvből is tájékozódhatsz. Ami alap: te lépsz ki elsőként az ajtón. Ne flexin szaladgáljon a kutya, legalábbis semmiképpen sem előtted, csak melletted, vagy mögötted. Ugyanez értendő a babakocsis sétákra: a kutya nem előzheti meg a babakocsit. Ne hagyj előtte egész nap kaját, és akárhányszor is eteted egy nap, azt mindig előzze meg testmozgás, agytorna, hiszen meg kell, hogy dolgozzon az élelemért. Követelj teret mind magad, mind a baba számára. Semmiképp ne legyél ideges, miközben fegyelmezed, legyél türelmes és nyugodt. Ha hanggal nem tudod fegyelmezni, akkor használj érintést. De sorolhatnám, szóval olvass utána!
17/31 anonim válasza:
Utolsó vagyok: nem kell, hogy megválj a kutyádtól, ha ezeket elolvasod, utána jársz és következetesen neveled, akkor nem lesz gond. Egy kutya sosem támad ok nélkül: vagy nincs megnevelve, vagy nem úgy bánnak vele, ahogy kellene (ezt az előttem szóló miatt írom).
18/31 anonim válasza:
Egyébként meg az, hogy lepisili a dolgait, abszolút arra utal, hogy nem tiszteli a babát. Szóval tényleg olvass utána, vagy töltsd le a Cesar részeket, abban is van erről szó, hogy hogyan lehet egy babának, gyereknek a falkavezéri státuszát erősíteni.
19/31 anonim válasza:
Én mentőtisztként láttam már olyan csecsemőt, melyet egy ugyancsak kisebb testű kutya megharapott. Majdnem meghalt. Lehet kockáztatni: vagy megtanulja a kutyád, hogy hol a helye, vagy nem.
20/31 anonim válasza:
Ezzel számomra sok mindent elmondtál: mentőtiszt vagy és nem kutyakiképző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!