Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire veszélyes a bárányhim...

Mennyire veszélyes a bárányhimlő a 8 hós babámra?

Figyelt kérdés

A nem velünk élő nagytesó bárányhimlős....kétségbe vagyok esve,hogy mennyire kell félnem ettől.

Úgy értem mikor jöhet hozzánk?

Karácsonyra már igen?Meddig fertőz??

Féltem a kisbabámat!!!

Egy hete himlős!

Köszönöm előre a válaszaitokat!

2011. dec. 7. 19:01
 1/7 judavi ***** válasza:
kiütések előtt kb 2 hétig lappang a vírus, és akkor fertőző. ha már kiütéses nem fertőz.
2011. dec. 7. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem most ment végig a gyermekeimen. A legkisebb 8 hónapos. Könnyű himlőt kaptunk, nem voltak nagyon pöttyösek. Nekem a doktornő azt mondta, hogy a kiütések megjelenése előtt két nappal fertőz. Amikor már csak pörkök voltak, mehettek iskolába, óvodába. Maximum lefolyás nálunk 10 nap volt. A legkisebbet nem viselte meg. A kiütések megjelenése előtt két napig este 37 fokos volt, de ha a kezemmel nem érzem, akkor észrevétlen maradt volna. Nem volt sok kiütés senkin. Nálunk nem volt súlyos.
2011. dec. 7. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
egy barátnőm kislánya 9 hósan kapta el és neki meg sem kottyant. a gyerekorvosa azt mondta,vlaószínű, hogy még egyszer át fog esni rajta, mert túl korán kapta el.
2011. dec. 7. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg azt mondta a gyerekorvos, hogy ha csak egy pötty is van a gyereken, már egy életre védett.
2011. dec. 7. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
14-21 napig lappang a bárány himlő ne velünk élő 4 db pöttyel rendelkező unakatesót áthozták,mondván az én 8 hónapos fiamat nem fertőzi meg mert még 5x szopzik így védi védte a nagy francot,csórikám mindenhol a szájában az orrában még a fütyijén és a kis zacsiján is volt,ráadásul apa is elkapta mert még ő sem volt.A fiam jobban tűrte fenistil cseppeket adtam neki nem vakarta hál istennek,a férjem magas lázzal és iszonyú viszketéssel küzdött.Amikor már besebesedik neki még akkor is fertőz pedig sokan azt mondják,nem .Karácsonyra már átmehet mert a 14maximum 21 nap a pöttyök kialakulása előtti pár nap is bele számít.
2011. dec. 7. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
az én fiam volt 10 hónaposan alig érezte meg, és igen 4 évesen újra átesett rajta akkor már rengeteg pöttyel de nem lett semmi gond
2011. dec. 7. 23:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...csak megijesztettek mert a családban volt már haláleset a himlő szövődményei miatt:(
2011. dec. 8. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!