Mit tudok tenni, ha a kutyám veszélyes a babámra?
Hú ez nagyon érdekes. Bár annyira nem lényeg, de megkérdezhetem, milyen fajtájú a kutyus? Mert nekünk egy vérmes tacsink volt, mikor öcsém született, de mindnet megengedett neki, még a farkát is húzhatta, soha rá nem morgott. Pedig kifejezetten harapós volt :/
Szerintem nagyon nem jó ez így, gondolom el lett kényeztetve kicsit a kutya és most féltékeny. De azért, bár erre nincs mentség amit a kutya csinál...és ez nem az ő hibája amúgy, azt is érdemes meggondolni, h te eleget foglalkozol-e a kutyával. Anyaként persze nehéz, de a kutyával továbbra is foglalkozni KELL.
Első foglalkozás: elvinni egy szakemberhez. Illetve nagyon komolyan elzárni a gyerektől amíg ez nem rendeződik.
Valószínű csak úgy gondoltad h tudja hol a helye... ez biztos nem most kezdődött, csak most csúcsosodott ki. Egy rendezett kutya-gazda viszonyba nem kavar be számottevően a baba. Ezt tapasztaltam már számos barátnőmnél akik kutya mellett szültek...sokan nem is egy kutya mellett.
És sajnos ez nem egyik napról a másikra fog megoldódni. Hívjatok házhoz szakembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!