Szerintetek melyik a jó húzóhám?

én erről az oldalról fogok rendelni. Teljesen testre szabhatók. És kényelmesek is. Voltam súlyhúzó versenyen nem olyan rég sok kutyán láttam innen hámot. Szépek lehet plusz bélést is kérni úgyhogy szerintem ez a legjobb.

milyen célra?
bringához, szán(kó)hoz a canicross-szánhúzó hámok valók, ezek jól fekszenek fel a kutyára és a kutya hátának vonalában csatlakoznak a vontatókötélhez, tehát magasan rögzített eszköz húzására ezek a jók.
súlyhúzáshoz, gumi, lánc, vagy súlyhúzó versenyen a versenykocsi húzásához pedig a speciális súlyhúzó hámok a jók, ezeknek a kutya hátvonala alatt kapcsolódnak a vontatókötélhez, és kereszttartó van beépítve, hogy ne szoruljon a lábukra a heveder.
a k-9 jellegű hámok inkább őrző-védőhöz valók, túrázáshoz, vagy nagyon hobbi szintű canicrosshoz.

weightpulling-hoz ez a típusú hám a legjobb. a legkomolyabb amcsi weightpulling versenyeken mindig ilyeneket látok.
a kép linkje: [link]
Köszönöm a válaszokat! Mikor először mentünk vele biciklizni, hogy szokja, akkor annyira tetszett neki, hogy a bolond fojtóval simán húzta a bicajt... :D Úgyhogy jó móka lesz számára ez a húzásos dolog.
Egyenlőre hobbi illetve fárasztás céljából gondoltuk. Először gumi, majd szánkó. Később párom majd fog kiskocsit csinálni, meg rollert, hogy nyáron is tudjon húzzon minket. De egyenlőre ez még a megtervezés státuszban van.

Ezek nagyon jók! Mindkét féléből fogok rendelni :)
Nem árt, ha van a háznál :) Köszi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!