Puliba is kell chip?
Figyelt kérdés
2010. szeptemberben született a puli kutyusunk, állandó felügyelet áll ritkán marad egyedül akkor is zárt helyen, nagyon vigyázunk rá.
Muszály bele chipet ültetni? Decemberben késő már bele tetetni? Sok helyen olvasom 35ooftba kerül,tényleg ennyi? Ti már bele tetettétek a kutyátokba?
2012. nov. 4. 15:04
11/13 Hovarju 

válasza:

Amennyiben a puli KUTYA, akkor kell.
Az én kutyámba már 10 hetes korában rakattam chipet. (Nem azért, mert kötelező volt, hanem azért, hogy ha szükség van rá igazolni tudjam, hogy Ő az én kutyám)
12/13 anonim 

válasza:

10-es válaszoló, épp ezért országos szinten el van vetve, hiszen három település vezeti be. Vagyis nem országos szintű adó, I want to mean, oh yeah.
13/13 anonim 

válasza:

Ha országos szintű elvetésről van szó akkor az azt jelenti, hogy az egész ország elvetette, DE itt 3 település nem, tehát nem az egész ország. Én így vélem, de lehet, hogy én gondolom rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!