Miért zavar a többi állat mióta sajátom van?
azt tudom mit ne csinálj! NE szülj gyereket!
Már most a legidegesítőbb véranyu kategóriába tetted magad az állatkád miatt....
Azért kérdeztem, hogy mit csinálsz a szabadidődben, mert nekem egy időben pont az jelentette gondot, hogy otthon hagyjam a kutyámat, és nélküle is csináljak magamnak programot. Pedig a családom szinte mindig otthon van, szóval nincs egyedül, nekem mégis lelkifurdalásom volt.
Aztán felmértem, hogy nem szólhat róla minden. Nem lehet mindig ő az első szempont.
Szerintem ugyanez vonatkozik Rád is. Attól, hogy van egy kutyád, még szerethetsz más állatokat is, attól ő nem szenved hiányt. Ha találsz egy kóbor kutyát, akit hazavinnél, akkor vidd haza. Persze, nekem is eszembe jutna, hogy mi van, ha beteg, vagy bolhás, mittomén, de meg lehet simán oldani, és a kutyád nem fog kárt szenvedni.
Én séták alatt imádok más kutyákkal haverkodni, a kutyám meg utálja a legtöbb kutyát :D Nem azért, mert féltékeny, egyszerűen nem szeret kutyákkal lenni, hanem csak velem kettesben. De ettől még én nem fogom magam rosszul érezni, igenis lássa, hogy nem csak ő van a világon. Ha én meg akarok simogatni egy másik kutyát, meg fogom simogatni. Addig a sajátom többnyire mellettem ül, és ha szépen viselkedett, akkor neki is kijár egy jó nagy ölelés.
Itt nincs jótanács, ezt Neked magaddal kell megbeszélned. A többi állat ugyanolyan, mint a tiéd. Mindegyik vágyik a szeretetre, mindegyik ugyanolyan védtelen.
Nekem mióta kutyám van, sokkal jobban szeretek minden állatot, mert tudom, hogy milyen tiszta lelkük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!