Csak engem zavar mikor egy kutyát a bundájánál ragadnak meg?
Figyelt kérdés
Tudjátok a kölyköket szoktak a nyakuknál megragadni és úgy lógatni.
Elvileg az anyakutya is úgy viszi tudom, de nem bírom mikor emberek úgy fogják meg...
2012. okt. 21. 19:36
1/17 anonim válasza:
Én sem.
Én ha felveszem, az első lábai alatt fogom meg.
3/17 anonim válasza:
Engem is zavar, én egyedül igen komoly bűntetésekkor ragadtam meg így a kutyám.
4/17 anonim válasza:
Miért hogyan fogják meg? Csak az anya viselkedését utánozzák. Igaz nem a szájukkal csinálják,hanem a kezükkel.
Egyébként a nyulat is így fogják meg. Ha nem tetszik, ne nézz oda. Vannak akik úgy viszik, mint egy darab fát, azt én sem szeretem.
5/17 anonim válasza:
én sem szeretem, nekem túl durva.. de bármilyen más állatnál is zavar.
de amikor bünti van talán megértem, csak van amikor olyankor nyüszít szegény...
6/17 anonim válasza:
:D Hát bűntetéskor nagyon nem azt kell nézni, hogy nyüszít-e, mert szépen megtanulja ezzel kioldani magát, te meg majd csodálkozol, hogy miért hatástalan a bűntetés.
7/17 anonim válasza:
Amúgy első válaszoló, ne csak a két mellső lába alatt vedd fel, mert húzod a gerincét és nem jó neki. A hátsó felet is fogdd:-)
8/17 A kérdező kommentje:
nehogymár ez jó legyen a kutyának. az egyik ismerősöm így pózolt a kutyájával. másik kezében meg cigi volt és vigyorgott a kamerába...
2012. okt. 21. 20:10
9/17 anonim válasza:
Amikor a macskám kicsi volt mindig azzal szórakoztam, hogy szépen felemeltem a grabancánál fogva, mert ekkor egyszerűen elaludt. A kutyának se fájhat. Persze, szebb az amikor valaki a mellső lábai alatt fogva emeli fel, és veszi magához, mint a kicsi gyerekeket, de akkor sem kell rajta felháborodni.
10/17 anonim válasza:
Én sosem fognám meg a bundájánál fogva. Szerintem az anyakutya pontosan tudja,hogy hogy kell fogni,nem biztos,hogy az ember is eltalálja azt a fogást,ezért inkább legjobb szépen a hasa alá nyúlni,és a seggecskéjét a tenyereddel megtámasztani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!