Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak engem zavar mikor egy...

Csak engem zavar mikor egy kutyát a bundájánál ragadnak meg?

Figyelt kérdés

Tudjátok a kölyköket szoktak a nyakuknál megragadni és úgy lógatni.

Elvileg az anyakutya is úgy viszi tudom, de nem bírom mikor emberek úgy fogják meg...

2012. okt. 21. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem csak téged zavar, de a többség teljesen normálisnak tartja. Most ettől jobban érzed magad? :)
2012. okt. 21. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj nekik,de nem a szőrébe kell csimpaszkodni,hanem a nyakbőrét fogni.Én sem így szoktam,de egyébként teljesen normális és fájdalommentes + le is merevednek reflexből ,ami egy izgága kölyökkutyánál hasznos lehet.Inkább,minthogy kicsússzon/leejtsd az öledből :)
2012. okt. 21. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én néha a nagyon is így fogom meg mikor épp hiszti van és nem akar beszélni az autóba.. de késésbe vagyunk mondjuk..
2012. okt. 21. 21:46
 14/17 sippara ***** válasza:
100%
A lógatás más tészta, megragadni én is meg szoktam, de csak büntetésnél. Engem viszont az zavar, amikor ez (mármint a büntetés) másokat zavar :)
2012. okt. 21. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"nehogymár ez jó legyen a kutyának."

Ez a kutya tömegétől függ!

Ha kölyök, akkor igenis, nagyon is jó neki, akármilyen furcsa is ez neked!

Nem ember, másképp van összerakva, egy kölyöknél ez az egyik legjobb fogás.

Igaz, macskával, (ilyen szempontból ugyanaz) itt egy videó, mennyire megnyugtatja, és türelmessé teszi őket egy ilyen fogás:

http://www.youtube.com/watch?v=T9TmmF79Rw0

A legtermészetesebb viselkedés, állat, és ember részéről egyaránt.

Még nagyobb testű kutyáknál, amiket már nem lehet így felemelni, azoknál sem árt úgy felemelni, hogy egyik kézzel alulról tartod a súlyukat, a másikkal pedig a nyakánál/marjánál nagy felületen összefogva megemeled a bőrt.

Lenyugszik tőle, biztonságérzetet nyújt neki, mert ezt a fajta érintkezést ismeri ösztönösen.

És teljesen el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy ez bármiféle fájdalmat, vagy akár a legminimálisabb rossz érzést kelti benne.

Szóval lehet hogy másokat is zavar ez a dolog, de azok ugyanúgy nem tudják, vagy nem fogadják el ezeket a dolgokat, mint ahogy te.

2012. okt. 22. 06:46
 16/17 anonim ***** válasza:
én a 15 kilós kutyámat így szoktam ölbevenni. egyik kézzel megfogom a marjánál, megemelem, másikkal alányúlok. Máshogy nem hagyja. Szerintem semmi gond ezzel, ha nem éjjel-nappal csinálja vele az ember.
2012. okt. 22. 15:12
 17/17 anonim ***** válasza:
mondjuk ez már kicsit nekem is meredek:D http://www.youtube.com/watch?v=6-dzahvcOLU
2012. okt. 22. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!