Van egy pincsim és zavar amikor hull a szőre a Furminator tényleg segít?
A furminator erre a legjobb. Méretben S vagy M (inkább M), de te látod h kb mekkora kell.
Ha jó áron akarsz (mert boltokban elég borsos), akkor irány a vatera vagy e-bay, csak nézd meg h megbízható eladótól vedd (mivel ezt is hamisítják).
Igazából a Fooley is ilyen hatásfokkal bír (legalábbis aki mindkettőt próbálta az ezt mondja, én még nem próbáltam, csak a furminítort), és olcsóbb.
A centrumzoo-t hanyagold, most volt velük olyan ügyem, h már békéltető testülethez kellett járni.
A második vaterás tuti h kicsi, plusz én nem szeretem a deluxe változatot. Nagyon egyszerű oknál fogva: a szőrt én is ki tudom szedni a fogak közül, viszont az a gomb rajta csak egy olyan alkatrész, ami elromolhat. Nicns értelme kockáztatni. A tanáromnak is deluxe van, csomószor elakad az a bigyó, monta h legközelebb ő is a simát veszi.
Átnéztem gyorsan az összes vaterás ajánlatot, most nincs fenn jó :S Pedig általában mindig van.
Érdemes még megnézni az e-bay-t, sokszor van ingyenes szállítás.
Arra figyelj majd a használatakor, h ne nagyon nyomd rá a kutyára és egy ponton ne fésülj monotonan túl sokszor (így felsértheted a kutya bőrét).
Elsőre rengeteg szőr fog kijönni, aztán minde nalkalommal egyre kevesebb. Eleinte érdemes 2-3 naponta féülni, ahogy csökken a szőr mennyisége úgy lehet ritkítani az alkalmakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!