Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehetett a kutyám betegsége?

Mi lehetett a kutyám betegsége?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete furcsán kezdett tel viselkedni, amikor mentem el dolgozni, nem ugatott meg, pedig mindig ezt csinálta. Nem evett rendesen, csak a puhább ételeket ette meg, azt hittem, a fogával van vmi; mindig szomorkás volt. Tegnap előtt este hirtelen farkaséhes lett, mindent megevett, de utána gödröket ásott, és kihányta még a vizet is. Másnap délután kimúlt... :(

2012. okt. 23. 07:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha lett volna benend annyi felelősségtudat, hogy elvidd állatorvoshoz, megtudod, sőt, lehet még meg is tudta volna gyógyítani. Remélem, ha te sem eszel 3 hétig, nem mész el orvoshoz, mert minek, ugye?
2012. okt. 23. 07:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Kihívtam 2szer is, egyszer 2 héttel ezelőtt, mikor nagyon bágyadt volt, nem tudott semmit mondani az orvos; meg tegnap is, amikor már mozdulni sem tudott, de mikorra kiért, akkora meg is halt.
2012. okt. 23. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy elvesztetted a kutyádat.

Tudom, nem mindenhol lehet válogatni az orvosok között. De, ha egy orvos azt közli veled, nem tudja, mi a baj és elvonul, az nem igazán megfelelő orvos. Háznál valóban nincs lehetőség vizsgálatokra, de ilyenkor egy orvos közli a gazdával, hogy hova vigye a beteg kutyáját , ahol megfelelő felszereltséggel rendelkeznek.

Amúgy a kérdésedre nem hiszem, hogy valaki is pontos választ tudna adni itt.

2012. okt. 23. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!