Ha lefutom a kutyámat akkor az segít a falkavezéri szerep betöltésébe?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 16:53
11/14 A kérdező kommentje:
az utolsónak köszönöm:)
2012. nov. 2. 14:36
12/14 anonim válasza:
nem lefutni kell hanem vele futni, azaz hogy ő fusson veled, arra, amerre te. így fejlődik a kapcsolatotok. ellenben ha versenyezni kezdesz vele, arra ösztönzöd, hogy versengjen veled. fussál vele úgy, hogy hívod, irányokat váltasz, karral is jelzel neki, néha odahívod és megérinted. lehet variálni labdával/bottal is amit néha átadsz/dobsz neki egy időre. a tárgy visszaadása a vezéri szerep egyik fontos pontja, de ha a közös futás már megy, ez sem lehet gond. aztán lehet közben fekszik parancsot adni. az én kutyám nagyon szereti ezt az irányított futást, és jól le lehet vele fárasztani.
13/14 anonim válasza:
Inkább a fellépésed legyen határozott, a mimikád-gesztusaid egyértelműek. Illetve én úgy erősítettem még a lányom pozícióját a kutyával szemben (kiképző tanácsolta), hogy a kutya szeme láttára etettem a gyereket kis falatkákkal, és csak aztán kapta ő a vacsiját, hisz ugye a vadonban is az alfa pár eszik először...
14/14 anonim válasza:
2. válaszoló: Én nem tudom lefutni a pincsimet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!