Hogyan vehetem át a falkavezéri szerepet?
Sajnos egy évig nem tudtam vele foglalkozni, ezért most ő lett a vezér. Hogyan vehetném vissza?
Kutyasuliba nem szeretném vinni. A Cerberosos falkavezér átvételt olvastam, de nem nagyon járok sikerrel.
Valami jó módszer hogy én legyek a vezér?
Ez butaság! Van rá esély, türelem kell, de abból jó sok+ne hagyd, hogy felidegesítsen, ha nem hallgat rád 100adszorra sem.
Milyen módszereket próbáltál konkrétan, amik nem jöttek be?
Idővel. Az a cikk nagyon jó, kövesd az utasításait, és olvass cesar millant, van egy erről szóló könyve, és elég jó. A tévésorozatát is ajánlom, sokat lehet tanulni belőle.
Egyébként miért nem jársz sikerrel? Mit nem tudsz betartani, vagy miben látod, hogy a kutya a főnök, és hogy reagálod le ezeket a helyzeteket?
Nem tudom miért nem járok sikerrel, már 2 hónapja folyamatosan csináltam, de semmit nem használt.
Leszidni nem igazán szoktam, mivel nem csinál rosszat. Max. amikor sétánál húz, rászólok hogy Nem! és abbahagyja.
Kutyasuli nekem drága sajnos.
Egyébként köszönöm a válaszokat:).
Nem mert pl nem tudom behívni, már el se merem engedni mert félek hogy nem jön vissza.
Plusz kint a parancsokat se végzi el rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!