Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Máltai vagy yorki? Melyiket...

Máltai vagy yorki? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Mindkét kutya nagyon tetszik, de sajnos csak egy kutyám lehet és nem tudok dönteni. Mik a tapasztalatok? Melyik tanítható könnyebben, melyik a szófogadóbb és a ragaszkodóbb? Melyik bírja ki hosszabb ideig egyedül? (amíg suliba vagyok). Sokat olvastam a fajtájukról de inkább érdekelnének tapasztalatok. Előre is köszönöm! :)
2009. aug. 10. 16:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A máltai nyugisabb, a yorki elevenebb. Kinek mi az ízlése.

Az állatorvosnál találkoztam yorki tenyésztővel, ő is oltásra hozta a kutyáit(felnőttet), de rondák is voltak, meg idegbetegek is! Szerintem a tenyésztők közt is vannak selejtek. Tenyésztőtől vették akciós áron a szomszédomék is a nyomorék yorkijukat.A hátulját már csak húzza maga után(1 éves)Nem az a lényeg, hogy tenyésztőtől vedd méregdrágán, hanem hogy egészséges és normális legyen. Yorkinál a 3kg alattiakat nem is lehetne tenyészteni!

Mindegy milyen kutyát választasz, nézd meg a szüleit mindenképpen! Persze még így is lehet hogy visszaüt valamelyik ősére.

2009. aug. 13. 21:37
 22/24 anonim ***** válasza:
52%
Figyi, azért mert valaki azt mondja, hogy ő tenyésztő, attól még lehet szaporító. Nyílván a szaporító sem mondja azt, hogy hello én egy szaporító vagyok. Úgyis tenyésztőnek nevezi magát, még ha nem is az.
2009. aug. 13. 21:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a máltai sem olyan nyugis ám, eleven kis jószágok:)
2009. aug. 13. 21:41
 24/24 anonim ***** válasza:
ÉN SEMM TOK DÖNTENIII HA OLVASOD MÉG EZT AZ OLDALT NEKED MI LETT A VÉGE!!!!!!!?????????????
2010. okt. 11. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!