Van kettő amerikai pitbull terier kutyám. Mind a kettő kan. Nem merem össze engedni őket. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 10:50
1/5 anonim válasza:
Mennyi idősek? Mióta vannak nálad? Soha nem engedted őket össze?
2/5 A kérdező kommentje:
Egyik 2 másik1.
Egyszer voltak együtt. de az káosz volt. tépték egymást
2012. okt. 28. 11:03
3/5 anonim válasza:
Ez vagy provokatív kamu kérdés, vagy tényleg komoly. Ha tényleg komoly akkor tenni kell valamit. szerintem első lépésben ivartalanítsátok őket, mindkettőt. Utána meg iskolában órákra hordani a két kutyát.
4/5 A kérdező kommentje:
THX
Ez nem kamu.
Hát meg próbálom amit javasoltál
2012. okt. 28. 11:15
5/5 anonim válasza:
Nekem is van egy pitem kiskutya még. Először semmiképp ne engedd őket rögtön össze.a szomszéd kutyával az enyém már játszik, de először ő is nekitámadt még kerítésen keresztül nézik egymást, szóval kennelből az egyiket engedd ki és pórázon mutasd meg a másiknak, egy picit össze engedni csak akkor lehet ha már láthatóan a nincs egyikben se agresszió.(de lehet az is hogy sajnos sose lesznek jó barátok, mivel már nem az a játékos kiskutya korban vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!