Mi a véleményetek az Amerikai Pitbull Terrier kutyáról?
Nincsen ilyen kutyám de már voltam "kapcsolatban" ilyen fajta kutyákkal.
Minden csak nevelés és szocializáció kérdése. Nem csak ennél a fajtánál bármelyik másiknál is!
Nekem Red Nose Pitem van 3 éve. Hogy miért éppen a Pit Bull?
Nekem a választásnál 2 nagyon fontos szempontom volt.
1. Az emberközpontúság : Az emberek mikor meghallják, hogy Pit Bull...jön a fancsali pofa..és bevillannak a megvető újságcikkek....egyetlen dolgot felejtenek el....hogy a Pit Bull egy TERRIER ....A terrier köztudottan a legenergikusabb és az egyik legemberközpontúbb fajta a kutyák között. Felnőttekkel, gyermekekkel egyaránt.
2. Az erő. Gyermekkorom óta a biztonságot a kutyához kötöm. Olyan fajtára vágytam aki képes és rendelkezik kellő fizikummal ahhoz, ha esetleg arról van szó, hogy meg kell védenie. Végtére is egy kutya a szeretetet és a biztonság...az ember védelmét hivatott szimbolizálni.A Pit Bull Terrier rendelkezik a megfelelő fizikummal, kitartással és szívóssággal, hogy képes legyen a szeretett családot megóvni.
Ezeket végiggondolva a Pit Bull a tökéletes választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!