Amstaff szerintetek szep?
2012. ápr. 19. 20:04
2/20 anonim válasza:
szerintem szép,sőt..:) csak azt sajnálom hogy belőle is divatkutya lett! Lassan többet látok,mint yorkit..
3/20 TOMAtm válasza:
gyönyörű és okos állat,sajnos a mienket ki kellett golyózni mert folyton elmászkált,kirágta a kerítést meg felburogatta a kukákat(pedig mindig volt kajája).azért nekünk a családi kedvenc,tavaly kapott egy törpetacsit maga mellé h ne szomorkodjon,azóta nagyon egymásra találtak :) két kis gengszter felforgatja az udvart.akkor ajánlom ha van neki nagy hely,és van aki foglalkozzon vele.azt meg ne hidd el h véreb meg ilyenek,ilyent az mond aki nem ért hozzá.
4/20 anonim válasza:
3 -as a kerdezo linket a kutyajarol kepeket,arra kivancsi hogy milyen sandardnak latjuk.:))
szerintem szep,mondjuk nekem a rozsa ful tetszik jobban de a tiednek ez all jol:D szep izmos.
nekem is amstaffom van.megmondanad legyszi hogy kiskoatol ilyenek voltak a fulei vagy ilyenre valtozott?en sem kupiroztam neki de az eggyik kezd jobban felfele allni-
5/20 anonim válasza:
*linkelt,*standrad.bocsi mar faradt vagyok :D
6/20 anonim válasza:
gyönyörű és okos állat. Merő okosságból tesz tönkre mindent a gazdája udvarában... Semmi pénzért nem kellene ilyen kutya. Pláne gyerekes családba.
7/20 anonim válasza:
Átlagos amstaff. Ráadásul divatkutya.
8/20 anonim válasza:
Kiállítást nem nyernél vele, de a standard-nek megfelel. Átlagos kutya.
10/20 anonim válasza:
Tűrhető. Láttam már rosszabbat is. Átlagos kutya.
A szülei nem szépek, szerencséd, hogy néz ki valahogy a kutya.
Az apán látszik, hogy nem fajtatiszta. Nagyon hosszú az orra, túlságosan kifejezett a stopja, egyáltalán nem típusos a feje.
Az anyja egy fokkal jobban néz ki (talán rá ütött). De rajta is látszik azért. A feje viszont típusosabb.
Kiállítást meg egyértelmű, hogy nem nyernél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!