A weboldalon lathato amstaff szep?
2012. márc. 11. 14:24
1/12 anonim válasza:
Szerintem szép. Plusz pont hogy nincs vágva a füle, nekem így jobban tetszik.:)
3/12 A kérdező kommentje:
milyen hibat talalsz?
2012. márc. 11. 14:28
5/12 anonim válasza:
Nem találok semmi hibát de nekem ez a fajta alapból nem tetszik. Bár vannak kivételek de ő nem tartozik közéjük....
6/12 anonim válasza:
Ami eszembe jutott a képről:
1. Törmelékek, egyéb balesetet okozó dolgok között van tartva, kupiban.
2. Olyan széles a nyakörv a nyakában, hogy csodálnám, ha rendesen szellőzne a szőre, bőre alatta.
3. Nem tudom a kutya, mint amstaff szép-e. Aranyos!
8/12 anonim válasza:
Számomra minden amstaff szép, nagyon tetszik ez a fajta :) Nagyon aranyos a pofija :)
9/12 anonim válasza:
Szerintem túl hosszúak a lábai.Meg a feje is egy kicsit érdekes nekem.
De itt a fajta standard ha annyira komolyan akarod megnézni:
Egy amstaffos:)
10/12 anonim válasza:
Szerintem szép és csupa szeretet árad belőle...persze kifogásokat mindig lehet találni, de felesleges ezen aggódni, hogy mennyire felel meg a standardnak. Nekem is amstaffom van, a gazdinak mindig a sajátja a legszebb. Szeresd így nagyon ahogy van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!