Ugye szerintetek is szép a kutyám?
4 és fél honapos szuka amstaff.én :)imádom :) és kiváncsi vagyok csak azért e tartom gyonyorunek?!
Olyan, mint a többi.
Lassan nagyobb divat lesz, mint a yorki.
miert minden yorki nem ugyan olyan?
eleg lett volna egy igen,vagy nem.
Nagyon aranyos! Szerintem is szép! Kifejlett teljes izomzattal, meg még ettől is mutatósabb lesz! De egy kiállítási sikeres eredmény tenni igazán fel az i-re a pontot!:)
Én most kimondottan egy adott típusú stafit keresek, ami ugyan hibának számít, de teljesen magával ragadott, az pedig a tiszta fehér stafford..
Elhiszem. Én épp fordítva voltam! Nekem is nagyon tetszettek ezek a típusok, de egy tenyésztőnél megláttam egyszer egy hófehéret. Azóta egy másik tenyésztőnél is láttam már egyet.. Teljesen levett a lábáról! Oda vagyok érte! Komáromba is kimentem volna érte, de addigra őt már pont eladták...
De ha tudtok tenyésztőnél ilyen fehér kis stafit, azt megköszönném... Annyira tetszik, hogy ő egy különleges, egyedi kutya, mégha nem felel is meg az aktuális sztenderdeknek. Az én szívemet megdobogtatta.:) Hobby célra, teljesen ideális volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!