Ugye szerintetek is szép a kutyám?
4 és fél honapos szuka amstaff.én :)imádom :) és kiváncsi vagyok csak azért e tartom gyonyorunek?!
Szerintem nem átlagos! Tény az utóbbi 2-3 évben nagyon felkapott kutya lett, és gyakori. De attól mert több van belőle az "átlagosnál" mért kell leszólni a tulajdonost, és megfikázni, hogy tömegkutya? Minden Stafi egyedi,más más jellemmel.
6 évvel ezelőtt fogadtam be egy stafit, aki akkor már 7-8 hónapos volt. Voltak fenntartásaim kissé felé. Mert nekem is elsőként a rossz híre ugrott be. De mára már megbántam ezt az ostoba feltételezést erről a fajtáról. Nem ismertem ettől a kutyától kedvesebb állatot, aki úgy rajongott volna a gyermekeimért, ahogyan ő tette. Persze minden kutya szereti a gyerekeket, de ő teljesen másként viselkedett velük.
Bár igaz, a stafi mivoltját nem tudta megtagadni, és a cicák látták ennek a kárát. De más kutyát is többnyire irritálnak a macskák.
Tehát én nem divathóbortból vettem sem a satfim, sem a yorkim és még a rotinkat sem. Stafit örökbe fogadtuk; yorkit még lányként vettem, mert borzasztóan oda voltam gyerekként is ezért a kutyáért; itt vidéken ahol én lakom nem is elterjedt. Sőt inkább furán megbámújlák, hogy ez meg mi, és mért kell őt lakásban tartani. A rotit meg a férjemnek vettem, mivel az ő rotiját pár kiszabadult pit-bull széttépte...:(
Eljegyzésünkre kapta tőlem...
Biztosra veszem, hogy a gazda kutya viszonyán ezer dolog múlik. Ha tisztességesen van nevelve, egy stafi és egy roti vagy bármelyik más kutyafajta is lehet vérengző fenevad, ugyanakkor ennek ellentettje is egy bújós kiscica..:)
Stafink:
Rotink:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!