Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutyának hogy kell viselke...

Egy kutyának hogy kell viselkednie ha a gazdája megfogja a torkát?

Figyelt kérdés
Három kutyám van,kettő semmit sem szól ha megfogom a torkát az egyik (a legfiatalabb) viszont morog, de nem harap.(és nem mindig morog)

2012. okt. 26. 17:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ezért kérdeztem én is, erre kaptam egy jó nagy 0-át:)
2012. okt. 27. 00:02
 12/26 anonim ***** válasza:
Most mi van abban, ha megfogom a kutya torkát? Ők is fogdossák egymásét anélkül, hogy lelki törést okoznának egymásnak.
2012. okt. 27. 19:13
 13/26 anonim ***** válasza:
De minek? Mi nem vagyunk kutyák. ez olyan hülyeség, hogy mert anno a falkában. a kutya már 12000 éve nem él falkában, az ember közelében él. épp ezért minek kéne az embernek ugy viselkedni, mintha kutya lenne??? Ráadásul az ha elkapod a torkát, egy büntetésforma, valamilyen rossz viselkedésért. Feleslegesen minek, ha nincs rá ok?
2012. okt. 28. 06:59
 14/26 A kérdező kommentje:
Akkor miért te vagy a falkavezér ha nem vagy kutya?Akkor a legerősebb kutya kellene,hogy a falkavezért legyen.
2012. okt. 28. 09:29
 15/26 anonim ***** válasza:
én nem vagyok falkavezér! A kutya gazdája vagyok, a vezetője, akinek feltétlen engedelmességgel tartozik. Alá-fölérendeltségi viszonyban vagyunk.
2012. okt. 28. 14:03
 16/26 A kérdező kommentje:
Egészségedre!
2012. okt. 28. 14:18
 17/26 anonim ***** válasza:

"a kutya már 12000 éve nem él falkában"

Ja, és ahol több kutya él egy családban, ők mit csinálnak? Vagy a kóbor falkák? Családiasodnak, apu eljár vadászni, anyuka meg otthon nyalja a kölykök fenekét?

2012. okt. 28. 19:03
 18/26 anonim ***** válasza:
akkor több kutyának vagy a vezetője, és mindegyik az alárendelted, közöttük pedig van egy rangsor. Nézz szét az állatvilágban. Mikor találkozol olyannal, hogy egyik fajnak egy másik faj a falkavezére????? Soha! Ez egy nagyon rossz kifejezés.
2012. okt. 28. 19:46
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha csak ennyi telik tőled, hogy kifejezéseken lovagolsz, akkor keress másik szakmát, mert a kutyázás a tettekről, eredményekről szól, nem a szőrszálhasogatásról.

Az ember az összes háziasított állattal olyan viszonyt alakított ki, ami amúgy nem létezik az álaltvilágban, a kutya pedig ezek között is első helyen áll, különleges kapcsolatunk van. Persze ha a te kutyád nem fogad el falkatagnak, azt nagyon sajnálom, de mi egy "banda" vagyunk, akárhogyan is nevezed.

2012. okt. 28. 20:06
 20/26 anonim ***** válasza:
ezt annyira imádom, hogy ismeretlenül engem, mint személyt kritizálsz!!!!! Azt sem tudod ki vagyok! Milyen jogon alkotsz rólam véleményt.
2012. okt. 28. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!