Egy kutyának hogy kell viselkednie ha a gazdája megfogja a torkát?
A kutyának szemből fogom meg a torkát egy kézzel mintha megfojtanám, csak persze nem fojtom meg, és hogy miért?Egyszer így jött ki és rám morgott,kipróbáltam a többinél is ,de azok nem.
De nem is vicsorog csak túráztatja magát...
Én is kipróbáltam az enyémmel, még akkor is megadja magát, ha "megharapom". :) Persze nem erősen, épphogy a fogam hozzáér a bőréhez.Ez amolyan "teszt", hogy hogyan reagál a kutya.Az enyém rögtön hanyatt veti magát, de ismerek olyan kutyát, amit még leteperni sem lehet. :/
A morgósnál erősítsd meg a falkavezér szerepedet, mert szemtelen lesz.
A másik kettő semmit nem csinál.
Mondjuk nem tudom mi lehet, mert ha mérgesebben rászólok akkor ő is egyből hanyatt vágja magát, de erre a nyakas dologra morog...
Nem tudom milyen szituáció kellene ahhoz, hogy durván megfogjam a kutyám torkát...nyilván nem úgy értitek, hogy meg is szorítjátok, de nekem ez akkor is olyan... ijesztő és brutális.
Nem hiszem el, hogy másképp nem lehet tekintélyt és tiszteletet elérni a kutyátoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!