Egy kutyánál mit jelent az ha elkapják a nyakát? Ha az ember kapja el a nyakánál fogva akkor a kutyának, hogy kell viselkednie?
nem mindegy, hogyan kapod el a nyakát.Játék közben a hangulatod is más, amikor éppen a nyakánál fogod, vagy szorítod, vagy csak a szőrét húzod. Ha mérgesen fogod meg a nyakát, azt a kutya másként értékeli.
Fiatal kutyáimnál a büntetés nagyon kirívó helytelen viselkedésnél az szokott lenni, hogy szemből megfogom a fül alatti szőrt, kis bőrrel a nyakánál és így emelem fel a kutyát az arcom elé, hogy belenézve a szemébe mondjam: NEM
1. vagyok
ti a nyak "külső" részéről beszéltek, de a kérdező a "belső", a kutya álla alatti részről beszél, ahol a nyelőcső húzódik. van különbség. nekünk se mindegy, hogy ádám csutkán ragadnak-e v tarkón legyintenek
tegnap 23:41
Ki az az idióta, aki képes a kutya nyakát belülről megfogni? Ha ott fognám meg, azon se lepődnék meg, ha megharapna, én is pofán vágnám azt, aki a nyakamat szorongatja.
A "tarkóján" néha én is megfogom, ha olyat csinál, ami rossz. De akkor sem erősen, csak határozottan.
Nem az a lényeg, hogy fájdalmat okozzak, úgy nem lehet kutyát nevelni.
Engem se harapna meg a kutyám, nem úgy értettem.
De nem érted a lényeget? Ha a kutya nyakát belülről fogod meg, annak semmi értelme, az nem nevelő célzatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!