Egy kutyánál mit jelent az ha elkapják a nyakát? Ha az ember kapja el a nyakánál fogva akkor a kutyának, hogy kell viselkednie?
ma 08:13
Ki beszél itt nevelő célzatról? A kérdés játék közbeni nyakfogásról szól.
Szoktál birkózni a kutyáddal? Ha nem,akkor nem is tudod elképzelni, miként is lehet akár a nyakát megfogni, de bármi testrészét megfogni a kutyának.
Nem fojtogatásra kell ilyenkor gondolni. :))
P. Kriszti
szerintem is gáz, ahogy többször írtam is (2., 5. hsz is az enyém), de úgy látszik csak mi ketten vagyunk ezen a véleményen. mindenki más szerint oké, ha halálfélelmet, rettegést vált ki a saját kutyájából.
utolsó
lehet, h neked van igazad. én bízom a kutyámban, ő is bennem és nagyon sokszor játszunk együtt, néha kicsit "vadulva" is, de még ilyenkor is tudom, h soha nem harapna igazán, erősen vagy olyan tájékon, ahol nekem fájdalmat okoz, mert ösztönösen tudja, mi fér bele a játékba és mi nem. cserébe én sem nyúlok olyan helyekre, ami az ő szótárában a félelemből történő behódolást, megadást jelenti. számomra ez a kölcsönös bizalom. persze, lehet, h én reagálom túl, de én sosem fognék rá belül a nyakára, ahogy ő se kapja el soha az én nyakamat.
hát eddig nem teljesen erről volt szó, kedves utolsó: "Dehogynem. Elkapod a torkát, ezzel jelzed, hogy akár ki is téphetnéd a helyéről, ha akarnád. A kutyák legféltettebb részei a torok és a has, mert ott a lgesérülékenyebbek, így azokon keresztül lehet dominanciát gyakorolni rajtuk."
ezt te írtad, ha nem tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!