21/23 A kérdező kommentje:
Az én kutyusom is meghalt 1 évesen méhgyulladásban. tudom, hogy egy hatalmas hibát követtem ez azzal hogy nem ivartalanítottam, de most tétovázom.. túl sokan vannak akik azt mondja hogy ne.Egy 4 hónapos kölyköt lehet ivartalanítani? Ha úgy döntök hogy megműtetem akkor vas illetve veszprém megyébe tudnátok nekem jó, de nem túl drágán dolgozó állatorvost? És még 1 kérdés. Egy 4 hónapos keverék kiskutyának elég napi 2-3 km séta?
2012. okt. 25. 19:30
22/23 anonim válasza:
Várpalota mennyire van közel hozzád? Az én kutyusomat ott ivartalaníttattam, minden oké volt, megbízható doki.
Egyébként most is lehet már ivartalaníttatni, olvasd el ezt, alul találsz egy táblázatot!
23/23 anonim válasza:
"meghalt 1 évesen méhgyulladásban. tudom, hogy egy hatalmas hibát követtem ez azzal hogy nem ivartalanítottam, de most tétovázom"
Elég fura, egy kutyát már elvesztettél emiatt, és még mindig nem világos? Ivartalanítani kell és kész. Sajnos a világot sikerült annyira eltolnunk mostanra, hogy ez már nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!