Holnap reggel viszem a kan kutyámat ivartalanítani! Picit izgul. Kell valamiről tudnom, hogy-hogy is fog zajlani majd? Többi lent!
Vérvétel valszeg nem lesz ha nincs valami betegsége.
Változó rendelőnként hogy egyből műtik e vagy beveszik és majd később.
Mikor evett utoljára? Ha lehet, inkább már vacsorát ne kapjon. Reggel ne is nagyon igyon. Altatás után hányhat, ha van tartalom a gyomrában. Ha nem üres a gyomra, addig mellette kell lenni, míg fel nem ébred legalább annyira, hogy a fejét fel bírja emelni, különben a hányás a tüdejébe mehet, tüdőgyulladás, fulladás lehet belőle.
A fiú kutyákat nem szokta nagyon megviselni az ivartalanítás. Nem nagy műtét, nem nyitnak hasüreget. Azért egy parabola talán nem árt a fejére néhány napig, míg ki nem szedik a varratokat.
Tavasszal ivartalanítottuk a kutyusunkat. Engem nagyon megviselt. Folyton kenegetni kellett a sebeit, egyszerűen nem bírom a vért, de mivel szeretem a kutyánk, így nehezen, de megcsináltam. Folyton széttörte a gallérjait 4-et kellett vennünk. Ráadásul éjszaka törte le és varratot is tépett ki magából, folyton rohantunk vissza az állatorvoshoz, hogy nézze meg a kutyát nincs-e baj. Kész rémálom volt az egész.
Annak örülök, hogy a farkas körmét is ekkor vetettük le, mert még egy ilyen tortúrát nem szívesen csinálnék vele. Még az előszobába külön helyet is csináltunk neki. Kézből etettem, mert a gallér miatt nem tudott enni, itatni is érdekes volt, de ha a gallért átállítottuk rágta a sebeit, így még jó hogy itthon voltam vele.
Elaltatásnál pedig míg el nem aludt addig mellette kellett, hogy legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!