Szabad ilyenkor kiskutyát venni?
Nem kell várni :)
Ha lent lesztek, úgyis mozogni fog ill. ha látod rajta, hogy mégis fázna, adsz rá vmit :)
Milyen fajta kutyus lesz amúgy?
Amerikai staffordshire terrier lesz. Én megtudom oldani a sétáltatását bármilyen időben, csak attól félek, hogy ha lesz esetleg ilyen -10,-15 fok,akkor könnyebben megfázik, esetleg beteg lesz.
Természetesen már úgy venném, hogy féregtelenítés, oltások, kutya chip megkapva.
Ha látod, hogy remeg lent, nyugodtan vegyél neki kutyaruhát.
Nekem is rövidszőrű kutyám van (szintén panelban és nagytestű), ha látom, hogy fázik, adok rá :)
Viszont várd meg az összes oltást és csak utána vidd le. A staffik amúgy is hajlamosabbak a parvóra, barátnőm staffiját is a parvó vitte el pár hónapja és itt a fórumon is olvasni rengeteg parvós kutyusról!
Ha meg tudod beszélni a tenyésztővel, én ott hagynám nála addig, amíg nincs meg a 3 oltása!
ha nem te veszed meg, akkor más fogja...és lehet, hogy kinti kutya lesz a -15 fokban is. szóval az ő szempontjából sem mindegy, hogy kihez kerül :)
magyarul nyugodt lélekkel vedd meg, vidd haza és vidd sétálni és ha látod, hogy fázik a kutyli adsz rá rucit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!