5 hetes babakutya meg tudja tanulni a kutyapelenka használatát?
Úgy veszem észre lenne benne hajlandóság, mert következetesen a konyhaasztal alá kakál, de a pisit össze-vissza intézi. Még sosem csináltam ilyen pelenkára szoktatást, szokott ez működni?
(Amúgy a kutyát utcán találták, ideiglenes befogadók vagyunk.)
óó szegény kutya :/ még az anyuja mellett lenne a helye :S
Hát vegyél pelust vagy jó a sima újság is. és szerintem ösztönösen oda fog menni hisz a kutya tiszta állat aki nem piszkit a helyére! Valamint vannak ilyen helyhez szoktató sprék is! Próbáljátok ki!
Igen, ki lehet vinni. Amint jön belőle a pisi vagy készül a kakihoz felkapjátok és kirohantok vele. Leteszitek, nem kell hagyni szaglászni meg felnyalni valamit, elvégzi dolgát, dícséret, és lehet menni befelé.
Nem nagy ördöngősség, csak figyelni kell rá.
Nem tudom mi bajotok van a pelenkával!
8-10 éve pelenkára szoktatom a kölyköket akiket oltás nélkül még nem viszek utcára...
Simán utána szobatisztaságra lehet szoktatni a kutyákat ! Régebben újságot , rongyot használtak az mennyire volt jobb? Sokkal higiénikusabb a "pelenka " kidobom és kész!
2 oltás után meg elkezdem kiszoktatni elég hamar szokott menni ebből sohasem volt gond , sűrűn kell kihordani és kész, a pelust meg meg kell szüntetni...
Általában azok mind első kutyások akik "nem tudják leszoktatni"...
Olyan nincs, hogy egy kutyát nem lehet leszoktatni valamiről... Mivel a kiskutyát nem visszük addig utcára még legalább 2 oltása nincs meg, így sajnos a lakásban kénytelen elvégezni a dolgát, mint ahogy a csecsemő sem megy ki a wc-re!
Eg kiskutyát és egy kisbabát ebből a szempontból egymáshoz hasonlítani baromság. A kutya az első pillanattól képes kúszni (hisz szopni is oda kell kúszni a csecshez), a kisbaba meg magatehetetlen.
A kiskutya azért csinál be, mert nem tudja h kinn kell, a kisbaba meg azért, mert másra nem képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!