Van egy 5 hónapos labradorom, lakásban. Minden nap, ha elmegyek dolgozni, akkor mire hazaérek délután, darabokra tépve találom a kutyapelust. Ötletek? Mit tehetek vele hogy leszokjon erről?
jó itt most nem a pelenkán van a hangsúly hihetetlenül tudtok viselkedni, kimondják a pelenka szót aztán mint egy nyugdíjas kórus felhörkentek..na mindegy
Egy nagyon hatásos módszer van erre ha elötte jól lefárasztod nem fog máshogy menni! Vidd le elötte sétálni,labdázzatok stb,lényeg hogy le legyen fáradva agyilag így nem jut eszébe a rongálás:) Olvastam hogy sokat viszed le de a hangsúly közvetlen az otthonhagyás elött van:) Társon nem gondolkoztál neki?
Utolsó, nem a pelenkával van baj, én is használtam a kutyámnál egy ideig, és remekül bevált, a kutyám soha nem bántotta. A kérdezőé viszont széttépi, tehát ennek így semmi értelme.
Mondjuk a 9 és fél óra nagyon sok, az még egy felnőtt kutyának is megterhelő:S Nem tud valaki hazamenni napközben, hogy 5-10 percre levigye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!