Sétáltunk kutyámmal délután erdőre, de mikor hazaértünk és én bementem, bent maradt. Anyuék nem vették észre, és felmelegedett. Most kb 3 óra után én vettem észre, kizárták udvarra. A kérdésem, h nem betegszik meg reggelre? Nem hal meg? Vagy ilyesmi?
Máltai pincs apa és utcamix keverék. De mindenben az apjára hasonlít. azért mert mondták h ha kinti kutya és felmelegszik, aztán kimegy a per pill. mínusz 18 fokba, akkor h megfázik... :( és most h séta után bundája havas volt meg minden, 3 óráig aludt a kályhánál, és gondolom totál felmelegedett a fagyos teste, de most kiküldték a hidegre. először futkosott az udvaron, most bebújt ólba.
az ól fából van, plusz szigetelővel bevonva, plusz tető alatt bejárattal fal irányba, szélmentes(de az most nincs is) szőnyeg van benne, plusz pokróc...
:s de akkor ugye nem fázik meg? :(
Én meg azt hallottam, hogy hidegben érdemes néha beengedni a kutyát kicsit felmelegedni...
Nem hiszem, hogy ennyitől lenne baja. Nálunk a kutya be van engedve, hogy ott egyen egy kis langyos levest, meg ilyesmit. Aztán kéretőzik is ki.
Semmi baja évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!