Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan kutya (kis méretű, azaz...

Kan kutya (kis méretű, azaz kevesebb, mint 2 kiló) abban az esetben, ha szobában van tartva (bizonyos okok miatt nem mehet ki) és már nem kölyök, akkor mennyire tud pontosan célozni a kutyapelenkára (kutyawc)?

Figyelt kérdés
Szuka kutyáknál tudom, hogy nem gond, mert ők guggolva pisilnek. Van valakinek tapasztalata kan kutyákkal kapcsolatban? Nagyon mellé céloznak? Ui. Kérlek ne írjátok, hogy vigyem ki pisilni, mert ez most tényleg nem megoldható.
2011. dec. 13. 16:29
 1/9 Elenaaa ***** válasza:
Nem tudom pontosan, de úgy hallottam, kiálló tárgy mellé téve elég pontosan. De ez nem biztos, inkább kísérletezzetek újságpapírral, mert én is csak hallottam, és nem biztos, hogy jó!
2011. dec. 13. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
nagyobb méretű macska WC-be macskaalom.. és arra rászoktatni...
2011. dec. 13. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Összekevered a macskát meg a kutyát ...
2011. dec. 13. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Csak egy indokot mondj, amiért nem mehet ki a kutya az utcára?
2011. dec. 13. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Igen, légyszi írd már meg azt is miért nem mehet ki pisilni a kutyus?
2011. dec. 13. 19:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Olyan tipikus szokás az emberektől, hogy ha kérdez valaki, akkor válasz helyett kötözködés jön, meg visszakérdezés. Megéri kérdezni.

Apropó kötözködés: a visszakérdezőknek ajánlom a szabályzat elolvasását.

2011. dec. 13. 21:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Az eddig válaszolóknak nagyon szépen köszönöm a válaszokat! ^^

Ha valaki volt már hasonló cipőben, vagy tud konkrét választ, megköszönném a további információkat, és hasznos tippeket! :)

2011. dec. 13. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
37%

Ha jól sejtem, akkor semmiféle egészségügyi akadálya nincs annak, hogy kimenj vele sétálni.

De hogy válaszoljak a kérdésedre, nekem is kistestű kutyám van, és kölyökként ő is használta a kutyapelenkát, akkoriban sokat segített. Onnantól, hogy szobatiszta lett, soha többé nem ment rá, pedig évekig le volt még neki téve.

A kutya nem úgy működik, mint a macska, egy kutya nem fog a saját életterében piszkítani.

2011. dec. 13. 21:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát azt kell hogy mondjam Kriszti, hogy tévedsz. Ugyanis ez gyakorlatban tökéletesen működik szuka kutyussal, és már nem bébi ő sem. ...és de, van egészségügyi oka a dolognak, és nem, nem szeretnék kitérni erre, mert itt most nem az a téma, hogy miért és hogy fog meghalni egy kutyus, vagy hogy ez okból miért nem mehet az utcára, hanem az, hogy addig hogyan tudnám szebbé tenni az életét, illetve kímélni, és egyben tisztán tartani a környezetét.

Szeretnék a kérdésre választ kapni és nem szomorú dolgokról mesélni, meg kötözködőknek magyarázkodni. Ne haragudj.

2011. dec. 13. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!