Makaga kérdése:
Milyen videót/könyvet ajánlotok kutyaneveléshez?
Figyelt kérdés
Valószínűleg kapok egy kutyát tavasz közepe felé. Korábban is volt már kutyánk, de ez lesz az első ami a sajátom lesz és többnyire én fogok vele foglalkozni? magyar agárról van szó. előre is köszönöm:)
15/F
2011. dec. 5. 09:15
1/7 anonim válasza:
ha csak alapkiképzést akarsz neki adni,meg csak annyit akarsz elérni h jó kutya legyen,akkor a youtubon is tudsz nézni, ceasar akárni,nem tudom az egész nevét,meg egy angol csajszi is van, ő meg vmi viktória,keress rá,azokból nagyon sokat lehet tanulni.itthon is van a tv2őn egy sorozat,egyik kutya másik nem.könyvekből meg menj el egy könyvtárba vagy könyvesboltba és szemezgess
2/7 anonim válasza:
Cesar Millan ill. Victoria Stilwell
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/7 anonim válasza:
Én ezt a komplex weboldalt ajánlanám, nagyon jól leírja az alapokat: [link]
7/7 anonim válasza:
Én a póráz két végén műsort ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!