Ha már flexi akkor zsinóros vagy szalagos?
Figyelt kérdés
tudom hogy nem jó és inkább a normális póráz de most konkrétan ha csak az van akkor a kettő közül melyik a jobb és miért? zsinóros vagy szalagos? saját tapasztalat is érdekel!2012. okt. 21. 21:40
21/23 anonim válasza:
Sok sikert hozzá:) bár én szalagos párti voltam, de menni fog ez így is. Viszont ha még soha nem használtál olyet, először gyakorolj vrle egy olyan részen, ahol nincsenek autók, meg kell érezned, hogy milyen fyorsan tudsz reagálni, hogy kell visszahúzni, stb. Gyakorlás kérdése az egész.
22/23 A kérdező kommentje:
köszönöm már volt szerencsém kipróbálni és tényleg jól megy :) reflex az meg van és a kutya se húz és 100-ból ha kétszer húzza ki az öt métert.. akkor is mondom neki hogy vissza és vissza sétál szépen és úgy megyünk tovább nem pedig vissza rángatom.
2012. okt. 22. 22:53
23/23 anonim válasza:
SZALAGOS mert a zsinóros hamar elszakad nekem márt volt 2 zsinóros mind 2 elszakadt.a szalagos nem vág! De ha a zsinórozsba betekeredik a lábam akkor a labamon egy nagy seb lesz sokáig ott van fáj és éget. ezért jobb a SZALAGOS!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!