Ha már flexi akkor zsinóros vagy szalagos?
Figyelt kérdés
tudom hogy nem jó és inkább a normális póráz de most konkrétan ha csak az van akkor a kettő közül melyik a jobb és miért? zsinóros vagy szalagos? saját tapasztalat is érdekel!2012. okt. 21. 21:40
11/23 anonim válasza:
Csak zsinoróst vennék. szalagos össze tapad egy kis esőben, nehezebb kezelni.
12/23 anonim válasza:
ZSINÓROS !!!!!!!!!!! A szalagos mindig össze fog tekeredni és nem jó! Hidd el a zsinór is nagyon nagyon erős!
Papáméknak egy berni pásztoruk van L es (azaz azt hiszem 50kg ig bír) és amikor viszem én vagy apa sétálni Robit (a ktuya:D) akkor szokott olyat rántani h az nemigaz és nem szakad el!:D
Én személy szerint utálom a flexit nekem egy goldim van akin nagyon keveset van póráz mert tud láb mellet sétálni és 100%osan behívható:D
13/23 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm szépen a válaszokat! még van időm délutánig meggondolni :D
2012. okt. 22. 07:49
14/23 anonim válasza:
Szalagos. A zsinór éltveszélyes, nekem egyszer majdnem lerántotta az ujjam, ahogy rátekeredett. Végül csak a bőrt kapta le, de elég csúnya volt. Mondjuk a szalagos is veszélyes szerintem, de nem annyira mint a zsinóros.
15/23 anonim válasza:
szerintem úgy gondold meg h ne is vegyél flexit:D:D
amúgy szallagossal sok gondod lesz :D
16/23 A kérdező kommentje:
hát nem tudom hogy mi lesz.. nagyon sokan mondják hogy a szalagos jobb és hogy utána lehet kapni meg jobban látható .. és aki 3-4 aki azt mondja hogy a zsinóros a jó annak konkrét érvei vannak ami megfogott hogy nem tud az elszakadni mert arra van tervezve és nem tud össze tekeredni tehát könnyen mozog ki-be.
2012. okt. 22. 08:16
17/23 anonim válasza:
Azért megnézném, hogy egy szeleburdni kölyök kezdeti pórázrágcsálásait meddig bírja ki egy zsinóros... :)
18/23 anonim válasza:
a szallagos sem bírja ha rágják:D nem kell hagyni h rágja a pórázt!
19/23 anonim válasza:
Csakis szalagos. Egyáltalán nem tekeredik, nem is értem azt, hogy esőben miért akadna... A zsinórosat viszont nem tudod semmiképpen megfogni, mert kettévágja a kezedet, tök veszélyes, mert nem látja senki a zsinórt. Ha másik kutya beleakad, balesetceszélyes. A zsinóros szerintem horrorfilmbe való:(
20/23 A kérdező kommentje:
végül csak zsinóros volt és mivel kellet ezért megvettük. nem kell megkövezni lesz ami lesz eddig 1 sétán voltunk és még én is csodálkoztam hogy milyen szépen sétál a kutyusom.
2012. okt. 22. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!